Bie Facebook, përdoruesit nuk hyjnë dot në llogaritë e tyre Primary tabs

download_6Prej me shume se 40 minutash rrjeti social Facebook ka rënë duke mos funksionuar si normalisht. Përdoruesit e kanë të pamundur të logohen në llogaritë e tyre. Dicka e ngjashme ndodhi edhe disa ditë më parë, kur rrjeti social më i madh u paralizua për rreth një orë. Ai u sulmua nga një grup hakerash. Për momentin nuk dihet se cfarë po ndodh. Problemet më të mëdha janë hasur në Europë, por edhe në Amerikën Jugore, në SHBA dhe Indi dhe shume vende te tjera. Ne momentin kur provon te logohesh si normalisht, shfaqet nje mesazh qe thote se “Facebook do te rikthehet pas së shpejti”