Big Brother, Fotinia flet për rrushin e Lazaratit

Benardi dhe Fotinia diskutojnë për Gjirokastrën.
Benardi i thotë që e ka parë njëherë dhe se nuk i duket shumë e madhe kalaja e qytetit.

Më pas, biseda mes tyre kalon tek Lazarati. Fotinia flet për një lloj rrushi që bëhet atje, që ajo thotë se është shumë i shijshëm dhe i mirë.

Benardi bën shaka dhe i thotë “Jasha Lazarati”, ndërsa më pas bëhet kurioze për Himarën dhe Sarandën, duke e pyetur Fotininë sesa larg janë nga Gjirokastra.

“Himara është 2 orë dhe Saranda 45 minuta”, ja kthen Fotini