“Bingo” për 1 Majin, hajduti i merr rreth 100 milionë lekë nga shtëpia

Një shifër rekord parash është vjedhur gjatë mbrëmjes së datës 1 maj në Memaliaj të Tepelenës.

Nga policia mësohet se një hajdutët kanë hyrë në shtëpinë e shtetasit A.K dhe kanë vjedhur prej aty rreth 5.5 milionë lekë dhe 35 mijë euro, të cilat përllogaritën në rreth 10 milionë lekë të reja në total!

Lajmi eshte bere me dije nga burime policore lokale qe kane thene se denoncimi per grabitjen eshte bere nga pronari i baneses ku ndodhi ngjarja.

Policia ka shkuar ne vendin e krimit dhe pasi ka mbledhur deshmite e provat e para, po vazhdon hetimet per kete rast