Biondet, brunet, flokëkuqet, cilat bëjnë më shumë seks, cilat janë më të mira në krevat

1886488051571f4dc5eb808914815646_w640-780x439Keni menduar që ngjyra e flokëve nuk ka kurrfarë lidhje me seksin? E pra, e keni gabim!

Të dhënat më të reja tregojnë që ngjyra e flokëve mund të ndikojë në jetën seksuale të femrave.

Hulumtimi i bërë nga portali Match.com me 6.000 femra, zbulon se cilat dama kanë më shumë “aksione” në krahasim me atë se cilën ngjyrë të flokëve kanë, qoftë natyrale, qoftë artificiale.

Dhe, siç është treguar, meshkujt me arsye më shumë i duan biondet!

25f4e00a4f42530c6d0bf2ae45c2db93

27 përqind e biondeve mendojnë për seksin disa herë në javë ndërsa zeshkanet ishin 24 përqind dhe 22 përqind flokëkuqet.

60 përqind e biondeve pranuan se e kishin bërë “një të shpejtë”, pra një aventurë për një antë të vetme ndërsa brunet ishin 51 përqind, kokëkuqet 51 përqind dhe 43 përqind zeshkanet.

Biondet gjithashtu kanë një numër më të lartë partnerësh se femrat e tjera.

Një bionde kishte mesatarisht 10.1 partnerë, flokëkuqet 9.4 dhe zeshkanet 8.2 përqind