Blogu i turistes së huaj, Gjirokastra mes 10 zonave më të bukura të Shqipërisë

Shqipëria po kthehet në një vend të lakmuar për vizitorët e huaj. Sipas tyre në këtë vend miksohet bukur tradita me modernen ndaj europianët e kanë shënuar në hartat e tyre si një ndër vendet që duhet patjetër vizituar. Helen Armitage, në bloggun e saj shkruan se ka vizituar shumë vende dhe ndër më të bukurat ka renditur, zonat e Gjirokastrës, Beratit, Korcës, Sarandës, Ksamilit, Linin e Pogradecit, Shkodrën, Thethin, Krujën, Dhërmiun, duke sjellë karakteristikat për secilën zonë.