Braçe: Nishani rrëzon reformën territoriale për Dashon e Lazaratit

316-300x196Ndersa pritet mos dekretimi i reformes territoriale nga kreu i shtetit Bujar Nishani, vijne edhe reagimet nha radhet e mazhorances. Deputeti socialist, Erjon Brace thote se presidenti Nishani nuk do e dekretoje ligjin e ndarjes se re administrative per shkak te Lazaratit dhe kryekomunarit Aliko. Ka cfare shkruan Brace ne Facebook.

 

“Madje as tani si President!! Madje madje, asi si Komandant i Pergjithshem nuk tha nje fjale te vetme edhe pse nga lartesia e Komandantit ankohet se po i marrin kopetencat!! Sot, mu si sekretar organizativ i Partise Demokratike, Presidenti i Republikes gjeti Dasho Alikon-kryetari i Lazaratit, si arsyen themelore per te rrezuar ligjin per reformen administrative territoriale te Shqiperise”, theksoi Brace.

Kulmi, ironizon Brace, eshte teresisht i paanshem dhe teresisht perfaqesues i unitetit te Partise, nga Malesia ne Lazarat!!.