“Burrat paguajnë 200 dollarë për urinën time”

ceara-300x180Ceara Lynch ka 12 vjet që po fiton shumë para’ në industrinë e seksit, duke kënaqur disa nga fiksimet më të çuditshme të meshkujve kudo në botë, por pa i takuar kurrë personalisht dhe pa u zhveshur.

29-vjeçarja amerikane është një “dominuese kibernetike” dhe punën e saj e bën vetëm “online”.

“Unë bëj video, bëj lidhje në Skype dhe shes gjërat që kam veshur. E kam nisur kur isha 17 vjeç. Isha studente në Japoni dhe kaloja kohën “online”. Një burrë pervers më foli dhe u trondita, por edhe u intrigova njëkohësisht. Vazhdova t’i flisja pasi e dija që nuk më bënte dot gjë. Një ditë më kërkoi t’i shisja një shishe nga urina ime dhe mbathjet e mia për 250 dollarë. Pyeta veten nëse ka meshkuj të tjerë si ky”, tregon Ceara.