Çarmatosen shqiptarët, qarku Gjirokastër dorëzon vetëm 56 armë

Prej datës 14 Janar, në të gjithë vendin janë dorëzuar 1341 armë zjarri, 439.415 fishekë, 1138 krehëra , 1377 granata ofensive dhe difensive, 1038 ndezësa, 1057 kapsolla detonatore dhe elektrike, 74 predha artilierie e kundertank, 45 kallëpe tritoli, 11 mina, 2 kundër ajror , fitil zjarrpërcjellës (m), 1 flakëhedhëse, 1 kuti lëndë helmuese.
Konkretisht në Qarqet:
Qarku Tiranë:
Janë dorëzuar 216 armë zjarri.
Qarku Durrës:
Janë dorëzuar 162 armë zjarri.
Qarku Shkodër:
Janë dorëzuar 153 armë zjarri
Qarku Fier:
Janë dorëzuar 142 armë zjarri.
Qarku Dibër:
Janë dorëzuar 118 armë zjarri
Qarku Berat
Janë dorëzuar 95 armë zjarri
Qarku Kukës:
Janë dorëzuar 93 armë zjarri.
Qarku Korçë:
Janë dorëzuar nga qytetarët 91 armë zjarri
Qarku Elbasan
Janë dorëzuar nga qytetarët 90 armë zjarri
Qarku Vlorë:
Janë dorëzuar nga qytetarët 66 armë zjarri
Qarku Lezhë:
Janë dorëzuar nga qytetarët 59 armë zjarri
Qarku Gjirokastër :
Janë dorëzuar nga banorët 56 armë zjarri.
Policia e Shtetit dhe një herë iu bën thirrje të gjithë qytetarëve që disponojnë armë pa leje t’i dorëzojnë ato brenda afatit të amnistisë.