Çdo bëhet me diplomat e marra në universitetet qe do mbyllen?

o-COLLEGE-GRADUATION-FEES-facebook“Sqarojmë opinionin publik për sigurinë juridike. Pra, asnjë vendim sot, e në vijim nuk cenon diplomat e marra në sistem, sigurisht nuk do të pranohen diploma që rezultojnë të blera. Asnjë student të mos ndihet keq nga kjo ndërhyrje. Edhe pse ligji parashikon se është institucioni privat që garanton, ne do ta tejkalojmë ligjin. E kemi të qartë planin e punës për përballimin e situatës. Grupi i administrimit të kësaj situate do të verifikojë emër për emër dosjen e çdo studenti që paraqitet për ndihmë, duke ndjekur sistemimin e tij në bazë të vërtetësisë së dokumenteve dhe krediteve të marra. Procedurat dhe afatet do të prezantohen në faqen online të MAS-it”, ka deklaruar ministrja e Arsimit, Lindita Nikolla.