“Charlie Hebdo” boton edhe një karikaturë për klerikët shqiptarë në Paris

3_1348Në numrin e djeshëm të revistës Charlie Hebdo është ndër të tjera edhe një karikaturë që lidhet me klerikët shqiptarë që ishin në Paris në marshimin e Paqes. Në karikaturë shihen përfaqësuesit e myslimanëve, ortodoksëve, katolikëve dhe bektashinjve. Ata u duartrokitën në njerëzit teksa kalonin në rrugët e Parisit. Sipër tyre eshte edhe mbishkrimi “je suis charlie” (une jam charlie). Numri i fundit i Charlie Hebdo u shtyp në disa gjuhë të botës, ndërsa brenda pak minutave u shitën 5 milionë kopje.