Çmëndet FSHF, 100 mijë lekë bileta për miqësoren me Francën

ndeshja-shqiperia-armeni-tifozat-300x200Jemi mësuar që FSHF të vendosë çmime të kripura për biletat sa herë që luan kombëtarja, por këtë herë e ka ekzagjeruar.

Sa herë që në vendin tonë vjen një kombëtare e madhe biletat shkojnë në stratosferë.

Kështu ka ndodhur edhe për ndeshjen miqësore që do të luhet kundër Francës në 13 qershor.

Biletat fillojnë nga 10 mijë lekë dhe shkojnë deri në 100 mijë lekë për tribunat kryesore.

Ja çmimet sipas sektorëve:

Tribunat C2, G2               = 1.000 leke
Tribunat C1, C3, G1         = 1.500 leke
Tribunat D, F                   = 2.000 leke
Tribuna E                        = 3.000 leke
Tribunat B1, B5                = 6.000 leke
Tribunat B2, B4, A1, A4    = 8.000 leke
Tribuna A2, A3, B3           = 10.000 leke