“Çmendet” Lindita Rova, ia merr këngës vënçe me gjimnazistët (VIDEO)

Nxënës të gjimnazeve të Gjirokastrës kanë performuar në kinemanë “Musine Kokalari” këngë të ndryshme polifonike.

Aktiviteti organizohej nga Roland Cenko, një emër i njohur i këngës polifonikë në jug të vendit, si dhe mbështetej nga Ministria e Kulturës.

Bashkë më gjimnazistët për të kënduar në skenë është ngjitur edhe Lindita Rova, drejtoresha e Drejtorisë Arsimore Rajonale në Gjirokastër. Shihni videon më poshtë.