“Dasma e Sakos”, aktorja rikthehet pas 18 vitesh në Gjirokastër (FOTO)

Është rikthyer pas 18 vitesh në Gjirokastër, ku xhiroi filmin “Dasma e Sakos”.

Aktorja Monika Lubonja shkruan në facebook se ndodhet te shtëpia e Zekateve në Gjirokastër dhe për këtë ajo ka shumë nostalgji.

“Para 18 vitesh në keetee shteepi kam xhiruar filmi “Dasma e Sakos” sot kthehem pas 18 vitesht te xhiroj klipin me tee ri per feemijet tek shtepia e Zekateve.
Sa emocione, sa mall, sa kujtime tee bukura per ate kohe dhe sheshet e xhirimeve”, shkruan aktorja.