Dëborë edhe në Gjirokastër

Pas shirave masive të rëne gjatë javës së kaluar, edhe në qytetin e Gjirokastrës kanë filluar sot reshjet e dëborës. Ashtu siç ishte parashikuar, dëbora nisi te bjere qe ne orët e mëngjesit dhe ka përfshire tashme gjithë qarkun jugor. Zonat e prekura me shume janë Zagoria, Kurveleshi dhe Frasheri. Me gjithë reshjet e shumta te dëborës, ende nuk ka te dhëna për bllokime rrugësh.

1511728_836047126434101_2600275190809067787_o

10959977_836039209768226_3263378356750884835_o

10947503_836026733102807_351419558747165996_o

10982416_975400065823509_777255957709665369_n