Del një tjetër “pengesë”, ja përse nuk mund të ketë zgjedhje në 25 qershor

Përcaktimi i 25 qershorit si datë për mbajtjen e zgjedhjeve duket se nuk u ka ngjitur të gjithëve, sidomos besimtarëve myslimanë.

Kjo datë është pushim zyrtar pasi përkon me ditën e Bajramit të Madh, festë që vjen direkt pas Muajit të Ramazanit.

Megjithatë tashmë kjo datë është përcaktuar dhe nuk mund të ketë kthim pas.