Dëmtohen 12 fidra, shumë zona pa energji elektrike në Gjirokastër

tmp_22523-IMG_2672(2)2126473962Moti i keq në të gjithë vendin ka shkaktuar edhe proleme në furnizimin me energji elektrike.

Sa i përket Qarkut Gjirokastër raportohet për dëmtime nga era e fortë dhe shiu në të paktën 12 fibra.

Për pasojë, kanë mbetur pa energji elektrike disa zona si Ballabani, Piskova, Lazarati, Libohova, Lunxhëria, Zagoria, Petrani, Këlcyra, Lekli dhe Suka.

Specialistët e OSHEE-së janë në terren dhe po punojnë për rregullimin e defekteve.