Derviciani pas stuhisë [FOTO]

Sot në mesditë gjendja në Gjirokastër dhe zonat përreth paraqitet disi më e stabilizuar, por ka akoma uji sidomos ne fushë. Foto që shihni janë shkrepur pranë fshatit Dervician, ku sic shihet,  sipërfaqja fushore është ka marrë pamjen e një rezervuari. Nëpër rrugë e banesa të Gjirokastrës janë vërejtur dëme të konsiderueshme, ndërsa sot është rikthyer edhe energjia elektrike. Në Prefekturë është ngritur shtabi i emergjencave dhe po punon për stabilizimin e situatës.

10269441_940177882683366_7516923327590603873_n

10550967_939690289398792_4741435715154267388_n

10931363_936295449738276_3410117521196033331_n

16823_940128082688346_161777887200568113_n

10959625_10204657298049825_1706355239360678375_n

10945036_10204657297849820_6288677328074034969_n

1013622_10204657298369833_2649754556925678389_n