Dita e lirisë së medias, sfidat e gazetarëve vendorë në Gjirokastër (VIDEO)

Në Shqipëri reporterët lokalë po pakësohen dita ditës ndonëse në vend po shtohen organet e medias dhe sidomos portalet e lajmeve.

Sfidat e gazetarëve në terren lidhen jo vetëm me vështirësitë e raportimit, por edhe me sigurimin e informacionit nga institucionet shtetërore dhe vendore.

Në Ditën Ndërkombëtare të Lirisë së Shtypit, korrespondneti ynë Raimond Kola përgatiti kronikën per Zerin e Amerikes.