Dosja “Lazarati”, prokuroria kërkon 110 vite burg për të akuzuarit

gateProkuroria e Krimeve të rënda kërkoi dënimin me 110 vite burg në total për të akuzuarit nga fshati Lazarat për kultivim të lëndëve narkotike dhe kundërshtim të forcave të policisë. Dënimi më i rëndë u dha për Gate Mahmutaj për të cilin prokuroria kërkoi 18 vjet heqje lirie dhe për të birin e tij Vandam Mahmutaj 8 vjet heqje lirie. Më poshtë shihni kërkesën e prokurorisë derjtuar gjykatës.   

Gate Mahmutaj 18 vjet burg

Arjan Basha 17 vjet burg

Ramadan Basha 14 vjet burg

Altea Haska 13 vjet burg

Englend Aliko 12 vjet burg

Matjas Bocaj 11 vjet burg

Vandam Mahmutaj 8 vjet burg

Klajdi Karemani 7 vjet burg

Lorenc Bregu 7 vjet burg

Drini Aliko 3 vjet burg

Në seancën e rradhës do të dëgjohen pretendimet e palës mbrojtëse dhe në fund do të jepet vendimi i gjykatës.