Drama greke me tre foto

Janë të shumta imazhet që tregojnë atë që po përjetojnë grekët këto ditë. Por, fotot e këtij të moshuari janë pasqyra më e mirë e dëshpërimit grek dhe janë kthyer në fotot simbol të asaj që po ndodh në Greqi.

Ky pensionist ka shkuar para një banke në Selanik, për të tërhequr pensionin. Por, kjo gjë nuk është e mundur, dhe ai lëshohet i pafuqishëm në tokë dhe nis të qajë. Një skenë vërtet e dhimbshme.

plaku

 

Grecia, la disperazione del pensionato davanti alla banca

Grecia, la disperazione del pensionato davanti alla banca

Grecia, la disperazione del pensionato davanti alla banca

Grecia, la disperazione del pensionato davanti alla banca