Drejtori vret veten, pas publikimit të videos ku ai bënte seks me mësuesen e matematikës

drejtori-300x201Drejtori i një shkollë në Maribor të Sllovenisë kë vrarë veten, pak ditë pasi nxënësit e tij publikuan një video ku ai shihej duke bërë seks me mësuesen e matematikës në ambientet e shkollës. Ai nuk e ka përballuar dot presionin për shkak të pushimit nga puna dhe turpit, duke qenë se ishte i martuar dhe baba i një vajze dhe djali.Për këtë arsye, ai vendosi që t’i jepte fund jetës së vet.

 “Ai nuk mundi të përballonte presionin.Publikimi dhe raportimet agresive në lidhje me pamjet, ishin shumë për të. I shpreh ngushëllimet e mia familjes së tij”, tha presidenti i shoqatës së drejtorëve, Milano Rach. Fillimisht ai e kishte mohuar videon, duke thënë se ajo ishte e montuar. Por, më vonë u detyrua ta pranojë vërtetësinë e saj, çka çoi edhe në shkarkimin e tij nga detyra.