Droga “Çokollatë”, arrestohet 34-vjeçari nga Gjirokastra

droge1Arrestohet edhe personi i tretë i shpallur në kërkim nga policia e Vlorës, lidhur me sekuestrimin e 25.5 kg lëndë narkotike “Çokollatë” një ditë më parë.

Blutë e qytetit bregdetar në bashkëpunim dhe me policinë e Gjirokastrës kanë bërë të mundur arrestimin e Florenc Prokos, banues në Gjirokastër.

34-vjeçari arriti t’i shpétonte shérbimeve té Policise mé daté 17.06.2015, né momentin kur Policia e Vlorés béri ndérhyrjen operacionale Anti-Drogé, ku pérfunduan té arrestuar: Alsid Cani dhe Fatjon Rexho.

Policia ka béré té mundur gjetjen dhe sekuestrimin e automjetit “X5″ me té cilin autori i’u largua shérbimeve té Policisé dhe qé ishte léné i braktisur ne Borsh té Himarés.

Ndërkaq vijon puna për kapjen personi tjetër në kërkim, E. Cuni, vjeç 35, banues né Delviné, i cili rezulton bashképunétor me shtetasit e mésipérm.