E shkarkoi Tavo nga puna? Flet kameramani Alpo TV

Pasi portali “Jeta Osh Qef” publikoi pak orë më parë mesazhin e një qytetari gjirokastrit, që tregonte se deputeti Vangjel Tavo ka shkarkar nga puna një kameraman të Apo Tv, i cili publikoi pamjet e vdekjes së artistit Jorgo Roze, ka reaguar vetë kameramani. Ramadan Pushi thotë se ky lajm është i pavërtetë dhe se ai vazhdon normalisht punën pranë këtij televizioni.

tmp_29250-received_17627889339341481198656014tmp_29250-cats-6550414120