Emërimet e reja, këta janë 11 nënkomisarët e Policisë në Gjirokastër (EMRAT)

Gjatë ditës së sotme në ambientet e Akademisë së Sigurisë, u zhvillua ceremonia e çertifikimit të punonjësve të Policisë që përfunduan kursin e trajnimit për gradën Nënkomisar.

Të pranishëm në këtë ceremoni ishin Drejtori Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Drejtues Madhor Haki ÇAKO, Drejtori i Akademisë së Sigurisë Drejtues i Lartë Bilbil MEMAJ, Dekani i Fakultetit të Hetimit të Krimit Drejtues i Parë Ilirjan MANDRO, si dhe përfaqësues të tjerë të Policisë së Shtetit.

Më poshtël ista me emërimet në Drejtorinë Vendore të Policisë Gjirokastër të efektivëve që morën gradën Nënkomisar.

Admir Goduni

Dhurim Çenko

Klodian Mullara

Rasho Hasani

Altin Zeqiraj

Dorjan Shimi

Bledar Rushiti

Blerim Tafçiu

Ardian Seitllari

Sajmir Oruçi

Marsela Jorgo