Emrat e 14 të ndaluarve nga lista e të kërkuarve në Lazarat

lazarat okkk14 nga 21 të shpallurit në kërkim nga policia për ngjarjen e ndodhur në Lazarat janë arrestuar ose dorëzuar. Policia publikoi një listë me emrat e tyre.
Zhaklin Dërxho 
Gurim Skënderi
Albon Meçi
Denis Mahmutaj
Rustem Mahmutaj
Xhuljano Nuri
Fatmir Gërveshi
Sinan Rabaj
Jeton Kalemi  
Sevo Shurdhi
Xhuljan Malo   
Gerald Bime
Xhemil Gjolleshi
Eligent Basha
Një nga të ndaluarit, Xhemil Gjolleshi, u vetëdorëzuar në Vlorë pak minuta pasi u shpall në kërkim dhe deklaroi se nuk kishte të bënte me ngjarjen. Ndërsa një nga të shpallurit në kërkim rezulton se gjendet në burg prej kohësh.