Emrat e 4 delegatëve të PS-së në Bashkinë Dropull

Goranxi, DropullNë përfundim të procesit të numërimit për zgjedhjet brenda anëtarësisë socialiste në Bashkinë e Dropull, kanë dalë 4 delegatë që do të përfaqësojnë këtë njësi vendore në Kongresin e Partisë Socialiste më 19 mars në Tiranë.

Ata janë Kristina Këndella, Arhqile Garo, Vangjel Mastora dhe Elona mano.

|Libohova Online|