Euro 2016, Franca, Rumania dhe Zvicra janë kundërshtarët e Shqipërisë

 

Në Paris është zhvilluar shorti i përfaqësueseve për fazën grupore të Kampionatit Evropian – ‘Franca 2016’ dhe natyrisht se i gjithë fokusi është se më kë ka rënë në grup Shqipëria.

Në turneun e madh evropian, Kombëtarja Kuqezi do të luajë në të njëjtin grup me Francën, Rumaninë dhe Zvicra.

Do të jetë pikërisht një duel ndërmjet shqiptarëve në përballjen e parë për Kombëtaren tonë, pasi që Shqipëria do ta nisë turneun kundër Zvicrës.

Grupi A

Franca
Rumania
Shqipëria
Zvicra