Fakte interesante për orgazmën që nuk i keni ditur më herët

orgasm-780x439Sperma lëviz më shpejt se Usain Bolti

Sperma, me një shpejtësi prej 45 kilometrave në orë, është më e shpejt sesa njeriu më i shpejt në Tokë, që ka arritur shpejtësinë 44 kilometra në orë.

Ejakulimi të mban të ri

Njerëzit që përjetojnë orgazëm katër apo më shumë herë gjatë javës, sipas një studimi, i shtojnë deri shtatë vite jetë.

Meshkujt dhe shqetësimi…

Disa meshkuj ejakulojnë spontanisht kur janë të shqetësuar… E çuditshme apo jo?

Orgazmat nga thimthat ekzistojnë…

Rreth 1% e femrave mund të përjetojnë orgazëm vetëm nga stimulimi në thimtha.

Disa femrave iu bien të fikët kur përjetojnë orgazëm…

Kompliment apo mallkim?

Femrat dhe orgazma…

Rreth 70% e femrave nuk përjetojnë orgazëm gjatë marrëdhënieve seksuale, prandaj paraloja dhe stimulimi në klitoris është shumë i rëndësishëm.

Një e treta e meshkujve aktrojnë orgazmën

Sipas një studimi të Universitetit të Kansas, 28% e meshkujve e aktrojnë orgazmën.