Fantazi seksuale me kolegun e punës

partnerTë paktën në mendime, femrat janë më të egra nga sa ishte menduar.

Sipas Bild, një anketë e fundit ka zbuluar se 81 përqind e grave kanë fantazi seksuale të rregullta, por nuk ëndërrojnë për partnerin e tyre.

Meshkujt, me të cilët gratë imagjinojnë një aventurë seksuale, janë aty ku nuk duket se ka shumë joshje seksuale: në vendin e punës.

Natyrisht me kolegun e punës kalon më shumë kohë se me partnerin dhe familjen.

-Një në pesë gra thotë se ëndërron për fantazi seksuale me kolegun e punës.

-Jo vetëm kolegu, por edhe shefi janë në vendin e parë të fantazive seksuale.

-Në vendin e dytë vjen komshiu. 14 përqind e grave thonë se kanë fantazi seksuale me fqinjin.

-Në vend të tretë, besojeni ose jo, është miku i ngushtë i partnerit tuaj.

Por ekspertët thonë se femrat nuk duhet të kenë frikë nga këto fantazi.

Më së paku, ato bëjnë që femrat të jenë më të zjarrta në krevat me partnerin.