Femra, ja 5 gjëra që ndezin fantazinë seksuale te meshkujt

galleryimage-2144317161-feb-15-2012-600x395-300x164Kush tha për gjoksin dhe të pasmet? Ja që sot, meshkujt shohin gjëra të tjera te femrat. Krejt gjëra të tjera ndezin fantazitë e ndaluara të burrave me seksin e kundërt.

Këto më poshtë janë 5 rrethana të femrave, që eksitojnë meshkujt më shumë sesa format seksi.

1 – Veshja e bluzave…të tejdukshme

Shpesh, femrat janë të prirura të veshin T-shirt, por duket se meshkujt vlerësojnë shumë këtë rrobë të tyre, sidomos nëse bëhet fjalë për një të tejdukshme, pse jo, edhe për burra.

2 – Të qenit e… pakujdesshme

Qoftë edhe derdhja e një filxhani kafe në bluzën e atij, mund të ndezë menjëherë pasionin.

3 – Ngrënia me… gojën hapur

Një gjest që nuk ka të bëjë aspak me pamjen e hijshme, por që mund të ndezë fantazi seksuale në mendjen e mashkullit.

4 – Syzet dhe… flokët e mbledhura

“Look”-u si për shtëpi duket se burrit i lind dëshirën e pafrenueshme. Ndoshta është e lidhur me faktin që synohet të bëhet për vete “vajza e mbarë”.

5 – Djersitja…trullosëse

Duket se djemtë çmenden kur vajzat djersinë. Po, sepse e imagjinojnë djersën në kontekste të tjera, më “hot”.