Femrat më të bukura u përkasin këtyre 3 shenjave të horoskopit

femrat-768x597-1Shenjat e horoskopit dallojnë edhe pamjen fizike, duke përfshirë edhe bukurinë që mund të ketë secili.

Ndalemi te femrat, pra nëse e gjeni veten tek këto shenja horoskopi, konsideroheni më të bukur, sipas ekspertëve që merren me këtë fushë.

Luani

Femra më e bukur e horoskopit është luani. Ajo ka tipare të mira dhe është tërheqëse. Femra luan ka një sensualitet që të mahnit. Ekspertët sqarojnë se këto femra kanë aftësi që t’i bëjnë meshkujt për vete me bukurinë e tyre. Tiparet i kanë të rregullta.Shenja e luanit  është edhe aktorja simpatike, Charlize Theron.

Ujori

Shenja e ujit, ujori, është ajo që dominon me bukurinë fizike nga shenjat e tjera të horoskopit. Ajo njihet për mënyrën e veçantë të veshjes dhe stilit plot sharm. Femra ujor i ka sytë shprehës dhe i bën meshkujt të tërhiqen ndaj saj. Liria që i karakterizon, i shkon shumë më tiparet e bukura që shfaq te njerëzit që e rrethojnë. Shenja e ujorit është edhe kantautorja, Alicia Keys.

Peshorja

Femrat peshore janë shumë tërheqëse. Ato karakterizohen nga duart dhe fytyra e bukur. Thuhet se këto femra kanë një bukuri natyrale dhe i pëlqen thjeshtësia. Këto femra pa tualet duken edhe më bukur. Përmendim këtu edhe aktoren e famshme bukuroshe, Catherine Zeta-Jones.