‘Festa e Miqësisë’ në Gjirokastër, Sheshi ‘Çerçiz Topulli’ siç nuk e keni parë kurrë më parë (FOTO)

Sheshi ‘Çerçiz Topulli’ në Gjirokastër kishte marrë një pamje tjetër mbrëmjen e sotme. Ishte i mbushur si asnjëherë më parë me qytetarë që kishin dalë në ‘Festën e Miqësisë’, një event interesant i organizuar nga një kompani private e prodhimit të birrës. Për 4 ditë me radhë ky shesh, do të ketë muzikë nga këngëtarë të ndryshëm dhe shumë aktivitete të tjera. Në mbrëmjen e parë emocionoi publikun me këngëtari i mirënjohur, Elton Deda. Shihni fotot që flasin më shumë se cdo fjalë tjetër.