Festat, Kumbaro e Golemi dhurata për fëmijët në Gjirokastër e Libohovë (FOTO)

Ministrja e Kulturës, Mirela Kumbaro, deputeti Flamur Golemi dhe prefekti Astrit Aliaj kanë shpërndarë sot dhurata për fëmijët në nevojë dhe fëmijët autikë në Gjirokastër e Libohovë, me rastin e festave të fundvitit.

Çka shoqëria bën është sistemi mbështetës me institucionet e specializuara.  Çka individi duhet të bëjë është të ndajë pjesë të jetës së vet me ata që ndoshta jetën e tyre të përditshne e kanë më të vështirë, për të dhënē më shumë dashuri, më shumë mirëkuptim, për të dhënë e shtrënguar fort dorën e solidaritetit dhe të mbështetjes sociale”, shprehet Kumbaro.

Ndërkohë deputeti Golemi shkruan në faqen e tij në Facebook se “Edhe pse fati është treguar i padrejtë me ta, ne kemi detyrimin si shoqëri t’i krijojmë të gjitha kushtet këtyre fëmijëve dhe mbi të gjitha t’i mbushim me dashuri”

©ArgjiroLajm.net 

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting

Image may contain: 7 people, people sitting and indoor

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting

Image may contain: one or more people and people sitting

Image may contain: 3 people, people standing

Image may contain: 10 people, people sitting and food

Image may contain: 6 people, people smiling, people standing

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting

Image may contain: 5 people, people sitting and indoor

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and indoorImage may contain: 5 people, people smiling, people standing

Image may contain: 3 people, people smiling, people standing and outdoor

Image may contain: 6 people, people sitting and indoor

Image may contain: 1 person, standing and indoor

Image may contain: 3 people, people smiling, people sitting and indoor

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor