Festë në Gjirokastër, Luftëtari mund Parizanin 5 me 0. Jep dorëheqjen trajneri Starova

Mbyllet në stadiumin e Gjirokastrës ndeshja mes Luftëtarit vendës dhe Partizanit. Fiton Luftëtari thellë 5-0, me gola të Bregut, Abazajt, Rrocës dhe dy herë Lamçjes. Ndeshje shumë e dobët e të kuqve, të cilët ishin hija e vetvetes. Madje, nuk mundën të shënonin as golin e nderit. Luftëtari parakalon sësish Vlalzninë në renditje.