Festivali Folklorik Kombëtar nisi me 1 minutë heshtje (VIDEO)

170907Ka nisur me një minutë heshtje Festivali i Gjirokastrës për shkak të situatës së shqiptarëve në Kumanovë. Në “Argjirofest-on” 2015, artistë relativisht rinj e të mirënjohur në skenat botërore do të ngjiten në skenë për të bërë talentin dhe performancën e tyre artistike pjesë të pasurisë folklorike. Në fjalën përshëndetëse, kryeministri Rama tha se ne e bëjmë me nderim dhe përulësi ashtu siç e bënë artsitet dhe artistët më të nderuar të botës sonë muzikore Tefta Tashko dhe Marije Kraja dhe më vonë Mentor Xhemali.