Festivali i Trashegimise Kulturore, Rama vjen ne Gjirokaster

rama-gjirokasterNe diten e fundit te Festivalit te Trashegimise Kulturore “Traku Fest” qe po zhvillohet ne Gjirokaster, pritet ardhja edhe e kryeministrit Edi Rama.

Ai do te marre pjese ne disa prej eventeve qe jane programuar per t’u zhvilluar diten e sotme, si dhe do te takohet me drejtues lokale ne Gjirokaster. I pranishem do te jete edhe ministri i Mireqenies Sociale dhe Rinise, Erion Veliaj, ministria e te cilit ka mbeshtetur fuqishem “Traku Fest”.