FIFIA impresionohet nga stadiumi i Krujës

Në faqen zyrtare të FIFA-s në Twitter është publikuar një foto e stadiumit të Krujës.

FIFA e vlerëson këtë stadium si një vend perfekt për të luajtur futboll, për shkak të pejsazhit që të ofron dhe klimës. Foto është realizuar nga Gent Shkullaku.