Filmohet duke bërë seks në karusel ditën që do martohej me një tjetër

Një burrë u filmua duke bërë seks në karuselin e madh të Las Vegasit, ditën që do martohej me një grua tjetër.

Philip Frank Panzica u arrestua pasi bëri seks me një 21-vjeçare.

27-vjeçari dhe Chloe Scordianos dolën përpara gjykatës.

Përpara gjykatësit, Panzica tha se atë ditë do martohej me të fejuarën, Mistie Bozant, por zbuloi se ajo ishte shtatzënë me fëmijën e një tjettri.

“Kjo më lëndoi shumë. Unë i adhuroj fëmijët,” tha ai.

Edhe pse u njoftuan me interkom, ata nuk ndaluan së bëri seks, derisa aty mbërritën policët.

Çifti do dalë sërish në gjyq.

Philip Panzica IIIChloe Scordianos