Fluks emigrantësh në Kakavijë, largohen rreth 5 mijë emigrantë brenda 24 orësh

Fluksi i lëvizjeve në pikën kufitare të Kakavijës ka qenë i lartë gjatë 24 orëvë të fundit.

Në sportelet e doganës shqiptare dhe asaj greke nuk jane regjistruar radhë pritjeje.

Sipas informacioneve zyrtare brenda këtij harku kohor lanë tokën shqiptare 4500 persona dhe 1100 automjete.