Fotinia nga Gjirokastra: Gjyshi më porosit të mos puthja asnjë djalë në Big Brother, por…

Fotinia i tregoi Donës se kur ishte pranuar në Big Brother, të parit që i kishte thënë ishte i vëllai që ndodhej në Greqi, ndërsa më pas i kishte treguar edhe gjyshërve.

“Kur vendosa që do futesha në Big Brother isha në punë dhe se dija fare dhe më tha shoqëria s’ke ça humbet. Unë shkova dhe më pranuar. U ktheva në shtëpi dhe mora vëllain në telefon që ndodhej në Greqi. Më tha, je çmendur. Ndërsa mami e dija që do ta kishte problem. Më pas telefonova dhe gjyshin dhe i thash se do iki në Big Brother. Gjyshi më la dhe një porosi: S’do të puthësh asnjë djal aty se në Gjirokastër jemi dhe vuaj paragjykimin”, tregon Fotinia. Dona i thotë se edhe ajo e vuan shumë kur preken familjarët.