FOTO LAJM/ Busti i Çajupit në Sheper me disa gërma mangët

Foto që shihni i përket bustit të poetit Andon Zako Çajupi në vendlindjen e tij në Sheper. Nëse shikon me vëmendje çfarë është shkruar sipër pllakatit, bie në sy mungesa e gërmave të emrit “Zako”. Dy janë mundësitë, ose ata që e kanë vendosur bustin janë treguar të kursyer duke u mjaftuar vetëm me shkrojat A.Z ose disa prej gërmave janë dëmtuar dhe kanë nevojë për zëvendësim./Libohova Online