FOTO LAJM/ Gjirokastër, drejtuesit e forumeve rinore “tradhtojnë” kryetarët e partive

Atë që në Shqiperi nuk e bëjnë kryetarët e partive, ndodh që ta bëjnë kryetarët e forumeve rinore.

Të paktën në Gjirokastër, ku drejtuesit e forumeve rinore të PS-së, PD-së dhe LSI-së shtrëngojnë dorën me njëri-tjetrin teksa marrin pjesë në një emision në televizionin publik Gjirokastra, emision që do të transmetohet sonte në mbrëmje.

/ArgjiroLajm.net/