Foto Lajm/ “Gjirokastra e re”, bashkë me Picarin, Cepon dhe Lazaratin

Kjo do të jetë harta e re e Bashkisë Gjirokastër, pas ndarjes së re administrative dhe territoriale që do të votohet këto ditë në parlament. Siç shihet në foto, Gjirokastrës i bashkohet edhe komuna Cepo, komuna Picar dhe Komuna Lazarat, duke formuar kështu një territor më të madh në sipërfaqe dhe me popullsi më të shumtë.

gjirokastra