FOTO/ Sjellja skandaloze e futbollistëve britanik dhe të dashurave të tyre

Disa futbollistë britanikë kanë marrë pjesë në një garë me guaj.

Por, ata janë fotografuar duke bërë disa sjellje skandaloze.

Futbollistët kanë urinuar nëpër gotat që pinin dhe më pas gotën e derdhnin nga ballkoni VIP ku ndodheshin, poshtë.

Samir Carruthers i MK Dons dhe James Collins i Northampton janë ata që janë kapur duke u zbrazur gjatë garave me kuaj.

Ata janë përjashtuar nga hipodromet.

Edhe të dashurat e tyre nuk kanë mbetur pas për nga sjellja.

Ato u kanë treguar gjoksin fotogravëve dhe të pranishmëve.

Fotot kanë shkaktuar polemika të shumta në Britani.