Foto të fëmijërisë: Blendi Fevziu, Ardit Gjebrea, Elvana Gjata, Ermal Mamaqi…

212414Publiku nuk do të dijë vetëm për aktivitetin profesional të tyre, por edhe përtej kësaj.

Është fjala për personazhe të njohur të jetës publike në vend: gazetarë, prezantues apo këngëtarë.

Shihni më poshtë si kanë qenë fëmijë Ardit Gjebrea, Blendi Fevzi, Elvana Gjata, Aurela Gace, Miriam Cami, Alketa Vejsiu dhe Ermal Mamaqi.