Foto+16: Kjo modele superseksi thotë se bën gjithçka…për futbollin

Ana Laura Chamarro është një modele paraguajane. Pasioni i saj është futbolli dhe është muza e ekipit kombëtar të vendit të saj. Ajo thotë se, bën gjithçka për futbollin.

12742026_1056487081059062_3148191242309936841_n