FOTOLAJM/ Djepi i Ismail Kadaresë që iu dhurua shtëpisë-muze

Shkrimtari i njohur shqiptar, Ismail Kadare i ka dhuruar shtëpisë-muze në Gjirokastër një sënduk, një mangall dhe djepin e tij të fëmijërisë.

Dhurata u bë me rastin e 80-vjetorit të lindjes, për të gjithë ata që do të vizitojnë shtëpinë-muze në qytetin e lindjes së Kadaresë, në Gjirokastër, e cila përfundoi restaurimet këtë vit.

ismalil-kadare-620x578