FOTOLAJM/ Ta kenë lexuar Kadarenë këta fëmijë?

zamira-rami-001Ismail Kadare mbush 80 vite ditën e sotme dhe kryetarja e Bashkisë së Gjirokastrës ka zgjedhur që këtë ditë ta kalojë me fëmijët nxënës sot para banesës së Kadarëse, kjo në kuadrin e festimeve të ditëlindjes së Kadaresë.

Tani përveç faktit që përdorimi i fëmijëve në aktivitete të drejtuesve shtetëror apo vendos është flagrantë, ne pyesim se “a e kanë lexuar Kadarenë këta fëmijë?”

Këta janë nxënësit e klasës fillore në shkollën 9-vjeçare “Koto Hoxhi” dhe klasa është nën kujdestarinë e mësueses Aferdita Gjokoli./Syri.net

zamira rami femijet