FOTOT/ 10 fshatrat turistikë në Shqipëri, që duhen vizituar patjetër!

Agjencia Kombëtare e Turizmit ka listuar këto 10 fshatra turistikë si vende që duhen vizituar patjetër.

Specifikat dhe kriteret që janë marrë në konsideratë kanë qenë: natyra e bukur, ekosistemi, kulinaria dhe infrastruktura.

Vendin e parë e zuri Thethi, i cili ka tashmë një famë ndërkombëtare.

Ja lista e vendeve që duhen vizituar patjetër:

Theth (Park kombëtar – Shkoder)

Voskopoja (Korca)

Benja (Permet)

Lin (Pogradec)

Dragot (Tepelene)

Vuno (Vlore)

Valbona (Park kombëtar – Tropoja)

Kallmet (Lezhe)

Petrela (Tirane)

Belsh (Elbasan)