Fotot: Ekipi i nxehtë vajzave po lufton pabarazitë duke luajtur me veshje tejet provokuese

Një skuadër e përfolur futbolli për gra pretendon se po “lufton pabarazitë” duke luajtur ndaj ekipeve kundërshtare me kanotiere me barkun jashte dhe pantallona të shkurtëra deri rrëzë kofshëve.

Lingerie Football League UK është një skuadër e fortë me 14 lojtare e futbollit për femra, të cilat luajnë të veshura në një mënyrë që i ndjell fantazinë çdo mashkulli që pëlqen vajzat.

futbolliste

The 14-strong team, based in Manchester, have come under fire for their 'sexist' tactics and skimpy kitThe girls run out on to the pitch in their pink crop tops and knee high socksDespite admitting that the girls look 'glamorous and sophisticated' during matches, founded Gemma Hughes insists their aim is not to attract men, but to attract sponsorshipJessica Farrington is interviewed about inequality in women's football while wearing a tiny pair of hotpantsThe members of the team say they have long been frustrated by football's 'masculine image'Gemma Hughes, centre, is the founder of the league; to her left is Jessica Farrington and on her right is Kayleigh MaddocksThe women believe that by showing off their physiques, it will attract attention and funding to the gameThe members of the Lingerie Football League say they are fighting for gender equality